Verzenden & retour

Verzenden van jouw bestelling
Wij verzenden meestal op woensdag en zaterdag. Mocht je bestelling graag snel in huis willen hebben, stuur ons nadat je bestelling geplaatst hebt een e-mail naar contact@pluckandlent.nl. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  • De bezorgkosten in Nederland bedragen €5,95 per bestelling. Pakketjes die door de brievenbus kunnen, kosten € 2,99 per bestelling.
  • Bestel je boven de € 50,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en is het afleveren van je bestelling -binnen Nederland- gratis!

Retourneren
Was het product niet helemaal zoals je verwacht had dan kun je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Online (gedownloade) producten kunnen niet geretourneerd worden.

Volg voor het terugsturen van je bestelling de volgende stappen:

1. Stop het product in de originele verpakking
2. Pak het product goed in
3. Schrijf op de pakbon de reden van retourneren
4. Frankeer het pakket voldoende
5. Stuur het pakket binnen 14 dagen retour naar onderstaand adres

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending ontvang je het bedrag -exclusief de verzendkosten- retour. Retourzendingen die beschadigd aankomen of niet zorgvuldig zijn verpakt, kan Pluck & Lent helaas niet vergoeden.

Een retourzending kun je sturen naar:
Pluck & Lent
Spechtstraat 98
3853 VE Ermelo

Bestel je via onze site een artikel bij derden dan zijn hun verzendtermijnen en werkwijze van retourneren van toepassing en zijn wij daar niet aansprakelijk voor.

Klachten
Is de bestelling niet compleet of niet correct uitgevoerd stuur dan een e-mail naar contact@pluckandlent. Wij zullen zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken. Pluck & Lent streeft er naar om binnen drie werkdagen antwoord op je vragen te hebben. Uitzondering hierop zijn vakanties.