Samenwerken

Met Pluck & Lent werken we graag samen om elkaar te versterken. Verbondenheid stimuleren en anderen inspireren om elkaar te verrijken staan bij ons hoog in het vaandel. Heb jij een product of dienst die helemaal aansluit bij de missie van Pluck & Lent? Verheug jij je op een samenwerking met ons platform? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee om de samenwerking te realiseren, bijvoorbeeld door middel van een online publicatie op ons platform of social media kanalen. Laat een bericht achter via het contactformulier of stuur een mail naar contact@pluckandlent.nl zodat we de kansen kunnen bespreken. Dank je wel voor het vertrouwen!

Quote

"Geen daad van vriendelijkheid, hoe klein ook, gaat ooit verloren."

- Aesopus

Samenwerken met Pluck & Lent

Maaike Bikker is de oprichtster van Pluck & Lent en naast haar platform vindt zij het leuk om met mensen mee te denken, te sparren over hun plannen en mooie initiatieven die passen bij de doelstellingen van Pluck & Lent. Zij heeft diverse jaren als adviseur en sparringspartner gewerkt met ondernemers, organisaties en teams. Haar expertise is als een helikopter boven je plan te hangen en kritisch opbouwende vragen te stellen zodat jij echt verder geholpen wordt. Ze doet dit niet meer als zelfstandig ondernemer maar staat nog wel open om elke keren per jaar vrijblijvend met mensen mee te denken. Voel je vrij om haar een mailtje te sturen 

"Heerlijk om een critical friend naar mijn plannen te laten kijken, dat werpt een nieuw licht op de zaak. Plannen voor Work&Life Center om leren, professionaliseren voor werken en leven concreet te maken. En dat bij ons op de Veluwe! Het is echt een aanrader om met Maaike koffie te drinken!"

- Liesbeth Knol-Urbach, work-lifecenter.nl

Review

Contact

Quote

"And suddenly, you know. It's time to start something new and trust the magic of beginnings"

- Author unknown