Samenwerken

Met Pluck & Lent werken we graag samen om elkaar te versterken. Verbondenheid stimuleren en anderen inspireren om elkaar te verrijken staan bij ons hoog in het vaandel. Heb jij een product of dienst die helemaal aansluit bij de missie van Pluck & Lent? Verheug jij je op een samenwerking met ons platform? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee om de samenwerking te realiseren, bijvoorbeeld door middel van een online publicatie op ons platform of social media kanalen. Laat een bericht achter via het contactformulier of stuur een mail naar contact@pluckandlent.nl zodat we de kansen kunnen bespreken. Dank je wel voor het vertrouwen!

Review

"Heerlijk om een critical friend naar mijn plannen te laten kijken, dat werpt een nieuw licht op de zaak. Plannen voor Work&Life Center om leren, professionaliseren voor werken en leven concreet te maken. En dat bij ons op de Veluwe! Het is echt een aanrader om met Maaike koffie te drinken!"

- Liesbeth Knol-Urbach, work-lifecenter.nl

Samenwerken met Pluck & Lent

Maaike Bikker is de oprichtster van Pluck & Lent en naast haar platform is zij werkzaam als adviseur en sparringspartner voor ondernemers, organisaties en teams. Maaike ondersteunt graag ondernemers en organisaties die na de start-up fase toe zijn aan de volgende stap. The next level invulling geven, daar adviseert Maaike in door haar persoonlijke aanpak en plan op maat. Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen vragen. Door middel van een basisscan van het bedrijf, telefonisch contact of een dagdeel live met elkaar om tafel ga je vol nieuwe inzichten en praktische tips een succesvolle toekomst tegemoet voor jouw onderneming. Net als bij Pluck & Lent staat bij de werkwijze van Maaike verbondenheid centraal. Maaike durft te zeggen wat jouw bedrijf echt nodig heeft om verder te komen dan waar je nu staat. Ook brengt zij je graag in contact met andere ondernemers zodat je met elkaar de gewenste groei door kunt maken. Stuur je een bericht via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken? Maaike staat voor je klaar en versterkt je graag in deze fase van jouw ondernemersreis.

Sinds februari 2018 staat Pluck & Lent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70905827.

 

"Een aantal weken geleden heb ik een tafelsessie gehad met Maaike. Mijn bedrijf bestaat nu 5 jaar en ik merk dat ik moeite heb met doelen stellen en continuïteit waarborgen. Tijdens deze tafelsessie is heel duidelijk geworden wat ik wil. Hoe ik mijn bedrijf zie in de toekomst en hoe ik daar naartoe moet werken. De aanpak van Maaike vond ik erg fijn. Ik weet nu wat mij te doen staat!"

- Renske Mollink, renskemollink.nl

Review

Contact

Review

"Met Maaike werk ik nu al zo’n vijf jaar af en aan succesvol samen. Haar logica en onuitputtelijke stortvloed aan vragen helpen mij keer op keer om overzicht en duidelijkheid te bewerkstelligen. In de drukte van alledag raakt iedere ondernemer soms verstrikt in de bijzaken in plaats van de kern prioriteiten. Maaike helpt je om die kern weer rechtstreeks te pakken en vanuit daar verder te borduren. Alleen door dat geregeld te doen kan je een stabiele continuering bewerkstelligen waardoor je bij blijft met en in je onderneming. Dat is voor mij hoofdzaak nummer één."

Carolien van de Kamp, carolienvandekamp.nl