Je bekijkt nu Inspiratie: Zomergeluk

Inspiratie: Zomergeluk

Kunnen wij het nog oprecht genieten? Verwonderen? Zien wat wij krijgen? Misschien lukt je het juist nu beter dan voorheen of vind je het lastiger omdat er ook een zware last op je schouders drukt. Probeer dan eens met een open blik om je heen te kijken.

Puur genieten

Geluk zit vaak ongemerkt in kleine dingen. In lange zomeravonden buiten in de tuin of op je balkon. Genieten van de ondergaande zon en ondertussen gestoken worden door de muggen. Een vuurkorf die brand, een bbq. Een goed glas wijn, fijn gezelschap, potjes rummikub of yahtzee bij kaarslicht. Heldere avonden en kijken naar de sterren. 

Gelukmomentjes van de zomer

Het is de magie, de  geluksmomentjes van de zomer. Zo kent elk seizoen zijn eigen magische geluksmomenten. De herfst met de waarin de bladeren in schitterende kleuren veranderen. De winter met haar schitterende winterse landschappen. De lente met al haar bloesem en nu staat de zomer voor de deur. 

Wij mogen ervan genieten. Wat een geluk! Kijk eens om je heen, kijk wat de natuur je geeft. De schoonheid van de zee, de bossen, de hei, schitterende parken en zoveel meer. Geniet van het geluk dat je toekomt. Geniet van de zomer. Ook juist in deze tijd!

Geef een antwoord