Challenge

Met Pluck & Lent willen we graag de onderlinge verbondenheid stimuleren en de wereld een beetje mooier maken. Dit doen we bijvoorbeeld met onze blogs, de podcast, onze favorieten én de Pluck & Lent challenges! Een challenge is letterlijk een uitdaging die je aan kunt gaan. Via ons platform kan dat helemaal gratis en je bent van harte welkom om mee te doen. Hieronder vertellen we je meer over de challenges die we gaan organiseren en er komen nog meer geweldige plannen aan. Ben je er klaar voor? Zet de challenges dan alvast in jouw agenda, zodat je niets hoeft te missen!

Pluck de Zomer

Op maandag 21 juni 2021 is de langste dag. De start van de zomer! Wij kunnen niet wachten op die heerlijke zomeravonden. Vanuit onze luie stoel in de tuin of balkon of wanneer wij de natuur in gaan genieten van de ondergaande zon. Met je bloten voeten lopen door het gras en onze huid ruikend naar zonnebrandcremé en zweet. 😉

Dat de zomer dit jaar weer anders zal zijn dan wat wij gewend waren is één ding wat zeker is. Het coronavirus drukt ook hier nog duidelijk haar stempel op. Hoe vier jij dit jaar de zomer? Pluck de Zomer is een gratis online challenge waarbij wij je willen vragen om van maandag 21 juni t/m zondag 28 juni 2021 elke dag een foto op je instagram account te posten waarin je laat zien hoe jij de zomer viert. Met als doel elkaar inspireren en te laten zien wat wel allemaal mogelijk is en kan. Geluk zit immers in de kleine dingen.

Post je een foto gebruik daarbij dan de hastag #pluckdezomer. Wij zouden het leuk vinden als je ons @pluckandlent bij je foto tagt zodat wij deze kunnen delen. Op de hoogte blijven van de laatste updates rondom de challenge en meedoen? Klik op ik doe mee en volg ons op Instagram.

"Every challenge is
an opportunity"

Just December

december 2021

In de maand december zullen wij weer een challenge verzorgen. Hoe die er precies uit gaat zien weten wij nog niet. Houdt ons platform in de gaten. Zeker weten dat je niets mist volg ons dan op één van onze social mediakanalen of schrijf je onderaan van onze site in voor onze nieuwsbrief.

In december 2019 vond onze eerste challenge plaats. Pluck December, de challenge om bewust naar de feestdagen toe te leven. Het was een feest om met 83 deelnemers de eerste challenge te mogen beleven, te delen en elkaar te inspireren. Wij ontvingen diverse reacties als: ‘Inspirerend’. ‘Creatief’. ‘Jullie zetten mij echt aan het nadenken om even stil te staan om oog te hebben voor de mensen om mij heen en ook voor mijzelf. Dankjewel!’ Hierboven lees je meer informatie over de komende challenges. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen. Weet dat je welkom bent!

Warme groet, Maaike