Je bekijkt nu Aanrader: Onze 5 tips op Netflix

Aanrader: Onze 5 tips op Netflix

Vond jij het vandaag ook zo koud? Wij kropen vandaag met een deken op de bank. Niet alleen een deken maar ook een heerlijke pot thee en Netflix. Op Netflix zijn een hoop series en films te vinden. Graag delen wij onze top 5. Een mix van films, documentaire en series. Van spanning en romantiek. Van aandacht erbij houden tot gewoon rustig achterover leunen. Veel kijkplezier!

1. Virgin River

Virgin River is een romantische dramaserie en gaat over een verpleegkundige uit LA die graag een nieuwe start wilt maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. Niet iedereen zit op haar komst te wachten. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen van Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. Seizoen 1 staat nu op Netflix en het goede nieuws is er komt ook een seizoen 2.

2. Becoming

Deze documentaire film gaat over het leven van voormalige first lady Michelle Obama. Het is een intieme documentaire over haar leven, over hoop en over verbondenheid met andere mensen tijdens haar boektour Becoming.

3. Sweet Magnolias

De serie Sweet Magnolias is net op Netflix verschenen en bestaat uit tien afleveringen. Goede vriendinnen Maddie, Dana Sue en Helen beginnen samen een spa en helpen elkaar wanneer ze balans zoeken in werk, relaties en opvoeding van de kinderen. Het speelt zich af in het Amerikaanse stadje Serenity. Een heerlijke serie als je van Virgin River en Gillmore Girls houdt.

4. When calls the heart

When Calls the Heart is een Canadees-Amerikaanse western-dramaserie gebaseerd op de boeken van Janette Oke. Maar liefst de eerste zes seizoenen zijn op Netflix te bekijken. Een feel good serie. Geen complexe serie maar gewoon heerlijk wegkijken en voor je het weet kijk je aflevering na aflevering. De vergelijking met series als Dr. Quinn is snel gemaakt omdat de sfeer van de serie daar zeker vergelijkbaar mee is.

5. The Guernsey Literary Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit journaliste Juliet Ashton een boek te schrijven over de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, een boekenclub die tijdens de oorlog werd opgericht op het Kanaaleiland Guernsey. Al gauw raakt ze in de ban van een duister oorlogsgeheim. Een film met ook een Nederlands tintje omdat acteur Michiel Huisman er in mee speelt.

Geef een antwoord